NADA-behandling (øreakupunktur)

NADA-behandling (øreakupunktur)

I min klinik tilbyder jeg NADA.

Hvad er NADA?

NADA er en behandlingsform, der benytter øreakupunktur for at opnå en bedre balance i krop og sind. Et forløb er oftest på 10 gange, hvor du får øreakupunktur to gange om ugen á 45 minutter.

Når du har fået NADA-nålene i ørerne, sidder du i en ”stille, indre samtale med dig selv” i rolige omgivelser uden mobil, IPad og kaffe. NADA er således en non-verbal metode. Behandlingen har fokus på, at det enkelte menneske skal komme sig, blive styrket og udvikle sig mod en bedre mental og fysiske balance. På engelsk taler man om ”Recovery” og ”Empowerment”.

Hvor finder du NADA-punkterne i øret?

På billeder ser du de fem punkter: Sympatikus, Shen men, Nyre, Lunge og Lever. På billedet i midten har du de orange engangsnåle, der er 0,2 mm i diameter.

Hvad hjælper NADA med?

NADA er ikke rettet mod særlige diagnoser eller vanskeligheder, men kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet. Det kunne være en bedre håndtering af stress, vrede, angst, søvnproblemer, hyperaktiv adfærd, tankemylder, depressive tendenser eller udfordrede kognitive funktioner. NADA-metoden kan også bruges til at lindre alle typer af abstinenser og kan være et supplement til den medicinske behandling på dette felt.

Hvad koster NADA?

Hver behandling koster 150 kr. Du sidder enten for dig selv med nålene, eller i en gruppe med 6-8 andre i min NADA-café.

Modtager du terapi i min klinik, tilbyder jeg dig NADA under samtalen. Det er en bonus til dig og koster ikke ekstra. Under terapien er vi nødvendigvis i samtale og kan ikke være ”non-verbale”.

Jeg er certificeret tilbage i 2020 gennem NADA Danmark, www.nada-danmark.dk. Her kan du finde mig på deres hjemmeside under Udøvere/Find en NADA-udøver/Nordjylland/Hjørring. Tryk Ctrl F for at søge på Hjørring.

Vil du gerne bestille en tid til NADA, så ring eller sms på mobil 25 28 28 14.

Vil du vide mere, kan du se denne podcast https://www.youtube.com/watch?v=Ska3m1jUye8 fra NADA-Danmark med en række eksempler på, hvor NADA bruges i dag.