Hypnoseterapi

Hypnoseterapi

Hypnoseterapi

I Psykoterapeutisk Klinik i Hjørring kan du få hypnoseterapi, der kan hjælpe mod angst eller andre ubehagelige mønstre og overbevisninger. Hypnose er et effektivt redskab til at forløse angst og hjælpe mennesker med at genfinde roen og kontrollen i deres liv.

Flemming Horsfeldt fortæller: ”I hypnosen arbejder jeg terapeutisk med de underbevidste mønstre og overbevisninger, der f.eks. udløser angst og panikreaktioner. Mine klienter får gennem hypnosen hjælp med at ændre negative tankemønstre, så som ”Jeg er ikke god nok!”. Hypnose er således et værktøj, der kan hjælpe med at forme ens indre psykologiske landskab og dermed forbedre ens livskvalitet og selvværdsfølelse.”

Hypnoseterapi er kort fortalt:

… En dybdegående terapi, der bruger hypnose til at ændre usunde vaner og overbevisninger

… Arbejder med at finde og fjerne årsagerne til vanskeligheder – og ikke kun symptomerne

… En hurtig og effekt måde til at opnå forandringer på

… Hver session varer op til 2 timer og en behandling varer fra 1-2 eller 1-4 sessioner.

– Jeg valgte at efteruddanne mig, da jeg oplevede, at enkelte klienter havde så stærke og fastlåste mønstre og overbevisninger, at de var meget svære at flytte i almindelig samtaleterapi. Det var som om, at de var fastlåste til et dybtliggende anker. Her så jeg, at hypnoseterapien kunne være en vej til at hjælpe mine klienter.

Alle mennesker kan hypnotiseres. I hypnoseterapi skal den enkelte have et stærkt ønske om at opnå en forandring i sit liv. Det nytter således ikke noget at sende sin kone eller mand til hypnoseterapi, hvis det kun er den ene af ægtefællerne, der gerne vil have en livsændring. Klienten skal selv ville og ønske det.

Foruden stress, angst og depression har hypnoseterapi vist sig meget effektive til at behandle en bred vifte af andre vanskeligheder. Det kan f.eks. være dårlige vaner med afhængighed af tobak, alkohol, euforiske stoffer, sukker, spil og trangen til at spise for meget eller for lidt.

De fleste kender det at være så optaget af et eller andet gøremål, så vi både glemmer tid og sted. Det kan være i forbindelse med vores havearbejde, eller når vi kører bil, og bagefter undrer os over, at der allerede er gået flere timer, og bilen nærmest selv har nået sit mål. I de her tilfælde har man været i en helt naturlig selvhypnose, uden selv at tænke over det.

Selvom hypnose er det græske ord for søvn, så sover klienten ikke og kan rejse sig med det samme, hvis han/hun ønsker det. Hypnoseterapi er således en meget naturlig tilstand, hvor klienten er i en meget dyb og afslappet tilstand og med en øget opmærksomhed og modtagelighed overfor nye tanker og nye mål i dit liv.